Menu


Przykładowe zestawy:

Dzień pierwszy:

ŚNIADANIE: omlet z szynką i zielonym groszkiem
II ŚNIADANIE: jogurt naturalny z domowym mussli
OBIAD: kurczak curry z fasolką szparagową
PODWIECZOREK: sałatka z papryką i olejem lnianym
KOLACJA: zupa buraczana

Dzień drugi:

ŚNIADANIE: sałatka warzywna z pieczywem chrupkim
II ŚNIADANIE: sałatka owocowa
OBIAD: risotto z brązowego ryżu z grzybami shiitake
PODWIECZOREK: serek wiejski z pestkami dyni
KOLACJA: strogonoff z kurczaka

Dzień trzeci:

ŚNIADANIE: serek biały z papryką
II ŚNIADANIE: jogurt z prażonymi płatkami migdałów
OBIAD: drobiowe pulpety ze szpinakiem i brązowym ryżem
PODWIECZOREK: sałatka z orzechami, winogronami i serkiem pleśniowym
KOLACJA: pożywna zupa z czerwonej soczewicy

Dzień czwarty:

ŚNIADANIE: sałatka caprese z bazyliowym pesto i pełnoziarnistym tostem
II ŚNIADANIE: jogurt z mango i orzeszkami piniowymi
OBIAD: zupa dyniowa
PODWIECZOREK: chłodnik z awokado i ogórka
KOLACJA: sałatka marokańska z ciecierzycy

Dzień piąty:

ŚNIADANIE: twarożek z ogórkiem i rzodkiewką
II ŚNIADANIE: mussli czekoladowo-bananowe z grejpfrutem
OBIAD: łosoś teriyaki z warzywami
PODWIECZOREK: jogurt owocowy light z orzechami
KOLACJA: bulion czosnkowy z kurczakiem